2012. január 18., szerda

Shrek + Shrek 2. 2DVD-n Együtt Akciós - Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 199 Ft -


Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar szinkronnal és felirattal
A két dvd ára együtt akciós áron
Most 3. 999 Ft helyett csak 2199 Ft!
Ilyen hőssel még nem találkoztál, mint Shrek, a megnyerő ogre, aki igazi mozis jelenséggé nőtte ki magát, és megragadta a világ képzeletét... a legjobb mesével, amit sosem hallottál! A kritikusok szerint a Shrek "nem csak egy ragyogó animációs film, de bármilyen szinten nagyszerű alkotás" (USA Today).
Éld át újra Shrek bátor kalandjának minden pillanatát, ahogy megmenti a mokány Fiona királylányt, az imádnivaló, nagyszájú Szamár segítségével, és visszanyeri szeretett mocsarát az ármánykodó Farquaad nagyúrtól.
Mindenki kedvenc, hatalmas zöld hőse visszatér. Oly boldogan éltek, mint amilyen soha nem volt még az Óperencián túl. Majd az apósnál és az anyósnál tett látogatás ismét egy fantasztikusan vicces fordulatokkal teli kalanddá válik Shrek és Fiona számára. Hűséges paripája, Szamár segítségével szembeszáll a bűbáj-forraló Jótündér Keresztanyával, a nagyképű Szőke Herceggel, és a hírhedt ogregyilkossal, a Csizmáskandúrral, a kegyetlen és kíméletlen gyilkossal, aki a szíve mélyén igazi kiscica!



Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Az aukció vége: 2012-01-17 22:31
. Shrek + Shrek 2. 2DVD-n Együtt Akciós - Bontatlan - Jelenlegi ára: 2 199 Ft

Fontos