2011. december 31., szombat

Stradling, Jan : A történelem rettegett assz - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. A történelem rettegett asszonyaiA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
Jan Stradling kötete huszonkét híres-hírhedt, nem mindennapi asszony életét tárja az olvasók elé, meglehetősen könnyed formában. A kötetből kiderül az is, hogy nem csak férfiak lehetnek hadvezérek, kegyetlen zsarnokok, agyafúrt szélhámosok, ellenállhatatlan kémek, hírhedt kalózok vagy éppen terroristák. Az ókorból megidéződik az utolsó fáraó(nő), Kleopátra vagy Messalina császárné, az élvezetek hajszolásában határokat nem ismerő nőszemély alakja. Olvashatunk a harcias kelta királynőről, Boudicáról, I. (Véres) Mária angol uralkodóról, ártatlan protestánsok kivégeztetőjéről, a Drakula női változataként is számon tartott Báthory Erzsébetről, a dekadens zsarnokként viselkedő Nagy Katalinról, az arzénimádó, gyermekgyilkos Fekete Özvegyről, Marry Ann Cotonról vagy a kémkedéssel vádolt vetkőző táncosnőről, Mata Hariról is. A távolabbi kontinensek rettegett asszonyai sem szorulnak a háttérbe: szó esik Madagaszkár tébolyult uralkodónőjéről, Ranavalonáról, minden idők legnagyobb kalózáról, Si Hsziangkuról, az új-zélandi nemet váltó szélhámosnőről, Amy Blockról, a kínai kommunista diktátor özvegyéről, Mao asszonyról, a nemzetét kifosztó fülöp-szigeteki acélpillangóról, Imelda Marcosról, a palesztin fotómodell-terrorista Leila Khaldesről vagy a banditakirálynő-szabadságharcos Púlan Deviről. A fekete-fehér illusztrációkkal ellátott, mutatóval záródó, ismereterjesztő jellegű kötet általános gyűjtőkörű könyvtáraknak ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-963-643-335-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Az aukció vége: 2012-01-01 23:10
. Stradling, Jan : A történelem rettegett assz - Jelenlegi ára: 3 115 Ft

Fontos