2011. szeptember 26., hétfő

Hitman Triple Pack - Jelenlegi ára: 999 Ft

Boltfelszámolás miatt licitre bocsátom maradék árukészletemet. Az alábbi aukcióban egy Hitman: Triple Pack játék szoftverre licitálhatsz. Teljesen új (celofán borítással), eredeti ára 4. 156, - forint volt.
Leírás:
Hitman: Triple Pack       18+
Háromszoros kihívás
A díjnyertes Hitman sorozat három darabja a Triple Pack-ben! Lépj be a világba, amely nem ismer kegyelmet, s ha hibázol, az nem csupán a karrieredbe kerül... A 47-es ügynök bőrébe bújva te lehetsz a világ legkeresettebb bérgyilkosa. Névtelenségben maradva dolgozol, nem érzel szánlamat, csupán elvégzed a munkát. Mindig.
Hitman2: Silent Assassin
Egy orosz alvilági vezér által csapdába csalva a 47-esnek ezúttal nemcsak a megélhetésért, de saját túléléséért is ölnie kell. Az ügy ezúttal nem csak üzelt... hanem személyes.
Hitman: Contracts
Utazz vissza a kezdetekhez, ahol a 47-es legnagyobb ellenfeleivel találkozhatsz, azokkal, akik igazi bérgyilkossá formálták!
Hitman: Blood Money
Mikor csak a gazdagok egymás elleni acsarkodásáról van szó, bérgyilkosnak lenni jövedelmező és viszonylag egyszerű. De mikor feltűnik egy rivális ügynökség, csak a legjobb maradhat életben. Mert ott háború kezdődik


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 09:22
. Hitman Triple Pack - Jelenlegi ára: 999 Ft

Fontos