2011. július 27., szerda

Gyuricza Péter: Kossuth-, Állami és Széchenyi- - Jelenlegi ára: 13 710 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Kossuth-, Állami és Széchenyi-díjasok, 1948-2008 1-2. köt. A könyv listaára: 14900 Ft. Leírás:
Hatvan évvel ezelőtt, 1948. március 15-én (az 1848-as forradalom centenáriumán) vehette át Mekis József, a Salgótarjáni Acélgyár munkásigazgatója Tildy Zoltán köztársasági elnöktől az első Kossuth-díjat. Ezt követte több mint másfél ezer kitüntetés-átadás és ugyanennyi az 1963-tól 1990-ig létező Állami Díj és az azt felváltó Széchenyi-díj keretén belül. E legmagasabb állami elismerések és a hozzájuk kapcsolódó jogszabályok, dokumentumok kötetbe rendezése korábban a negyven- és ötvenéves évforduló alkalmából történt meg. Ezúttal a Magyar Közlöny Lap- és Könyvkiadó szerkesztői két kötetbe gyűjtötték az összesen 2536 (egyet 1952-ben megvontak) díjazott személy (a szocialista brigádtagokkal együtt majdnem háromezer a díjazottak száma) adatait. A két kötet korszakhatára az Állami és Széchenyi-díj váltása, az 1990-es év. A feldolgozás az évenkénti (tizenöt alkalommal nem adományoztak díjakat) ünnepségekhez kötve történik a díjazottak betűrendjében, rövid fényképes életrajzzal és a díj odaítélésének indokával. A halálozási adatok tekintetében a kézirat lezárásának dátuma 2008 áprilisa. A hat évtized Kossuth-, Állami és Széchenyi-díjasairól, a rangos elismerések alapításának és odaítélésük körülményeiről teljes áttekintést nyújtó kiadványt kimutatások, statisztikák, valamint az elismerésben részesültek díjak szerint csoportosított névmutatója zárja. ISBN: 978-963-9722-43-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 13 710 Ft

Az aukció vége: 2011-07-29 16:50
. Gyuricza Péter: Kossuth-, Állami és Széchenyi- - Jelenlegi ára: 13 710 Ft

Fontos