2011. november 24., csütörtök

Porco Rosso - A mesterpilóta - új anime DVD - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten az I. kerületben. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak 400 Ft), postázás sima levélként - a vevő felelősségére - 200 Ft.
Porco Rosso - A mesterpilóta
Eredeti cím: Kurenai no buta / Porco Rosso
Gyártó ország: Japán
Műfaj: rajzfilm, anime
Rendezte: Hayao Miyazaki, Tony Bancroft
Főszereplők: -
Tartalom: Az első világháború után az Adriai tenger térségében nyüzsögtek a légikalózok, akik a védtelen utasszállító hajókat fosztogatják. A kalózok hírhedt ellensége Porco Rosso, aki valaha ember volt: az olasz légierő kitűnő pilótája. Egy végzetes összecsapás egyedüli túlélőjeként végignézte társai tragikus halálát, majd egy titokzatos esemény következtében elvesztette emberi formáját, és helyette disznóvá változott. Azóta mindenki csak úgy ismeri, mint a Vörös Disznó.
Játékidő: 94 perc
Hang: magyar 2. 0 DD, japán 2. 0 DD, angol 2. 0 DD
Felirat: magyar, angol
Képformátum: 16: 9 (1, 85: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás részletei… " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 02:42
. Porco Rosso - A mesterpilóta - új anime DVD - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Fontos